Binnenkort moderne bedrijfsunits op Businesspark Heerenveen. Ben jij op zoek naar ruimte om te ondernemen in Heerenveen? Dit is je kans!

Binnenkort moderne bedrijfsunits op Businesspark Heerenveen. Ben jij op zoek naar ruimte om te ondernemen in Heerenveen? Dit is je kans!

Prijs op aanvraag

 • Status:Beschikbaar
 • Adres:Jagtlustweg
 • Postcode:8444 AV
 • Plaats:Heerenveen

Jagtlustweg  8444 AV HEERENVEEN

Prijs op aanvraag 

BUSINESSPARK HEERENVEEN - BINNENKORT IN VERKOOP

Ben jij op zoek naar ruimte om te ondernemen in Heerenveen? Dit is je kans!
Meld je aan op de projectwebsite van Businesspark Heerenveen (businessparkheerenveen.nl) om op de hoogte te blijven van de start verkoop die binnenkort plaatsvindt!

KENMERKEN
- 12 bedrijfsunits, nader naar wens in te vullen en naar eigen smaak af te    

   werken
- Professionele high-end afwerking
- Gebruiksoppervlakte van ca. 80 m² - 136 m²
- Kop- en eindunits beschikken over een vaste verdiepingsvloer, de

  tussenunits niet
- Uitstekende bereikbaarheid
- 1 tot 3 exclusieve parkeerplaats(en)
- Ook zeer interessant als beleggingsobject, informeer naar de

   mogelijkheden!

OPPERVLAKTEN UNITS 1, 2, 3, 7, 8 en 9
Begane grond: ca. 68 m² VVO
1e verdieping: ca. 68 m² VVO

OPPERVLAKTEN UNITS 4, 5, 6, 10, 11 en 12
Begane grond: ca. 80 m² VVO

OMSCHRIJVING
Op Businesspark Heerenveen worden 12 high-end bedrijfsunits gerealiseerd aan de Jagtlustweg. Moderne werkruimtes van 80 m² tot 136 m² waar jij als ondernemer gelijk aan de slag kunt! De units zijn uitgevoerd met fraai metselwerk, hoogwaardig afgewerkt met aluminium kozijnen en voorzien van een elektrisch bedienbare overheaddeur. Dankzij de strategische ligging in Heerenveen-Zuid rijd je direct de snelweg op en ben je voor klanten uitstekend te bereiken.

RUIMTE VOOR ONDERNEMERSCHAP
De nieuwe bedrijfsunits variëren in gebruiksoppervlakte van 80 m² tot 136 m². Wil jij goed zichtbaar zijn met je bedrijf? Dan heeft een unit gericht op de Jagtlustweg een streepje voor! Deze units vallen extra op dankzij de grote raampartijen en de ligging aan de voorzijde van het businesspark. Hier pak je groots uit met je bedrijf!

Een voordeur en een overheaddeur bieden toegang tot jouw bedrijfsruimte. Op de begane grond vind je een grote werkruimte. Bij de kop- en eindunits bereik je via de vaste trap de verdieping, die geschikt is voor diverse doeleinden. De zes tussenunits beschikken niet over een verdiepingsvloer waardoor je een werkruimte hebt met een vrije hoogte van maar liefst 6,0 meter. De units worden casco opgeleverd. Wil je volledig ontzorgd worden? Ook een turn-key oplevering behoort tot de mogelijkheden. Bij elke unit horen 1 tot 3 exclusieve parkeerplaatsen zodat jij en/of je bezoekers voor de deur kunnen parkeren.

GUNSTIG GELEGEN IN NOORD-NEDERLAND
Kies je voor een bedrijfslocatie in Zuidoost-Friesland dan neem je een comfortabele koppositie in. Zowel richting het noorden en het oosten, als richting de Randstad, zijn alle delen van het land prima te bedienen. Je voegt snel in op de snelweg waardoor je zó in plaatsen als Meppel, Zwolle, Emmeloord, Sneek, Leeuwarden, Groningen en Assen bent. Vice versa geldt hetzelfde voor jouw bezoekers. Heerenveen heeft bovendien een eigen treinstation met prima spoorverbindingen in alle richtingen.

ALLE VOORZIENINGEN DICHTBIJ
Het kinderdagverblijf in de buurt kan een uitkomst zijn voor medewerkers met jonge kinderen. Tijdens de lunchwandeling loop je voor een snelle boodschap of een vers broodje gemakkelijk even binnen bij een van de supermarkten. Voor de lekkere trek en wanneer je ’s avonds langer doorwerkt, is er een cafetaria om de hoek. Al je postzaken handel je soepel af bij het PostNL Business Point op 2 minuten rijden met de auto. Aan de naastgelegen Marktweg staat een brievenbus die doordeweeks dagelijks geleegd wordt.

WAAG HET IN HEERENVEEN
Heerenveen staat dankzij Thialf en het Abe Lenstra Stadion bekend als sportstad bij uitstek. Het sportieve thema biedt een paar geweldige aanknopingspunten voor jou als ondernemer. Het biedt alle kans om te netwerken, bijvoorbeeld tijdens een partijtje golf bij Heidemeer. Of wat dacht je van het sponsoren van nieuw talent? Hiermee sla je de spijker op zijn kop; je draagt maatschappelijk gezien een steentje bij én verwerft naamsbekendheid voor jouw bedrijf.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd. Alle gegevens zijn door ons met zorg samengesteld, echter ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij geen aansprakelijkheid aanvaarden.

 

 

 • Aanmelding:
  In verkoop genomen

 • Aanvaarding:
  De bouw start op korte termijn.

 • Vraagprijs:
  Op aanvraag

 • Aanvaarding:
  In overleg

 • Soort bouw:
  Nieuwbouw

 • Oppervlakte:
  134 m2 (in units vanaf 67 m2)

 • Kantoor oppervlakte :
  67 m2

 • Vrije hoogte:
  6 meter.

 • Voorzieningen:
  Overheaddeuren