Wie zijn wij

De Retail Makelaar. Al sinds 2006 actief op de onroerendgoed markt in het Noorden. Onze specialisatie ligt in het bedrijfsvastgoed. Ons kantoor is gevestigd te Buitenpost in Friesland.

Wat doen wij?

De Retail Makelaar begeleidt bij de aan- en verkoop, verhuur, taxaties en beheeractiviteiten van bedrijfsvastgoed. Ons werkgebied ligt in de drie noordelijke provincies maar onze klanten komen uit heel Nederland.

Wij werken in het bijzonder voor regionale beleggers/ontwikkelaars in het Noorden.

Voor onze klant begeleiden wij o.a. de trajecten van:

  • Aan- en Verkoop
  • Aan- en Verhuur
  • Taxaties
  • Consultancy en advies
  • Beheer activiteiten zowel: financieel, commercieel als bouwtechnisch.

Waarom?

Melle F. Veenstra is eigenaar/makelaar en heeft zijn opleiding in het vastgoed gehad bij verschillende Grootwinkelbedrijven. Kent veel mensen in deze branche en ook het klappen van de zweep.

Onze kracht

Wij wonen en werken in het Noorden, kennen het gebied, haar inwoners, de (gemeentelijke) bestuurders en de aanbieders en vragers op deze markt.

Onze handelswijze onderscheidt zich van onze collega’s doordat wij denken vanuit de klant. Voegen zaken toe aan taxatierapporten die onderscheidend zijn en bepalen de juiste waarde van uw bedrijfspand.

Visie & Missie

In ons logo symboliseert de verbinding tussen de twee wielen onze visie. De schakel tussen partijen, het vertrouwen kunnen op de uiteindelijke verbinding (de deal) en het gebruik van ons netwerk. Daar staan we voor.

De Retail Makelaar wil haar klanten van professioneel advies voorzien bij de koop of huur transactie van elk pand.

Wie is onze klant

Onze klanten komen zowel uit het Midden en Klein bedrijf (MKB) als uit het Grootwinkelbedrijf (GWB).

Welke technieken gebruiken wij

Door onze specialistische kennis van de verschillende regio’s en de jarenlange ervaring in de retailbranche kennen wij het klappen van de zweep. Woorden als bestemmingsplan, d.p.o, v.p.o, primair en secondair gebied, klantenstroom en ga zo maar door, zijn gesneden koek.

Onze rapporten zijn altijd onderbouwd met branchegegevens en statistieken.

Bedrijfsactiviteit

Onze opzet is om met collega’s, allen specialist op hun vakgebied, onze klant van de beste informatie en begeleiding in de vastgoedwereld te voorzien.

Doelstelling van de onderneming

In de drie Noordelijke provincies (Friesland, Groningen en Drenthe) dé positie te verwerven op de vastgoedmarkt. Wij houden van aanpakken en opschieten en maken waar wat we roepen. Onze slogan daarbij is:

“ Als het om bedrijfsvastgoed gaat ”